קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סרטנים רכים שריון עם רוטב צדפות ואספרגוס לבן

סרטנים רכים שריון עם רוטב צדפות ואספרגוס לבן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים את האספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, על 8 דקות, ואז לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. לתבל את הסרטנים במלח ופלפל ולדלות בעמלת התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 4 של סרטנים למחבת ומטגנים על חום גבוה בינוני עד פריך מאוד, על 4 דקות עבור הצד הראשון ו 3 דקות עבור השני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים לצלחת חסינת חום ולשמור על חום בתנור. מטגנים את הסרטנים הנותרים, ולאחר מכן לשמור אותם חמים בתנור בעת ביצוע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי כמחצית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את רוטב הצדפה ומבשלים עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
10
מוסיף את האספרגוס ומיץ ליים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
11
מעבירים את האספרגוס והרוטב ל-4 צלחות. למעלה עם סרטנים וכוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.