סתיו סיר צלי II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Autumn Pot Roast II. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 556 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם רום, קמח, גרגירי פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות . עם ציון של 78% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תפוחים סתיו עם זיגוג קרמל , פאי תפוחים סתיו ולחם בירה סתיו .
הוראות
מערבבים יחד מלח וקמח, ומשפשפים את התערובת לתוך הבשר. בתנור הולנדי מבשלים שום בחמאה על אש בינונית.
מניחים את הבשר בתבנית ומשחימים מכל הצדדים.
מוציאים את בשר הבקר מהמחבת.
מסדרים בצל פרוס בתחתית התנור ההולנדי, ולאחר מכן מניחים את הבשר על הבצלים. מתבלים בגרגרי פלפל, פלפל אנגלי, חזרת ועלה דפנה.
יוצקים פנימה רום. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך, כ-3 עד 4 שעות. צלי טוב יספק את רוב המיצים שלו, אבל בזמן שהוא מתבשל שופכים עליו 1/2 כוס מים כדי ליצור אספקה מספקת של רוטב.
מעבירים את הצלי לצלחת. מערבבים את הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה, ויוצקים על הצלי.