קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות86
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עבור דגים

עבור דגים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך דגני בוקר, מחט darning, עיפרון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים), ו דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
נייר דבק בנייה למכסה הצנצנת כדי לכסות, אם תרצה בכך.
2
לעטוף 1 צינור מנקה סביב העיפרון.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הסר את העיפרון. למתוח את הסלילים לעשות אצות גלי.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
4
חותכים את מנקה הצינור מפותל לכמה חתיכות. לכופף 1/2 אינץ רגל על כל פיסת אצות. אשכול כמה עשבים יחד ברגל מאובטח לתחתית הצנצנת עם דבק או קלטת.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
5
יוצקים את הדגנים לתוך הצנצנת לעומק של כ 1 אינץ'. מסדרים קונכיות ו / או אבנים בדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
6
חוט אורך של חוט דיג דרך מחט darning. השתמש במחט כדי להשחיל כל דג על חתיכת חוט דיג. החזק את הדגים עד הקערה או הצנצנת כדי לקבוע את אורך הקו. הדבק כל קו לחלק הפנימי של המכסה של הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מנמיכים את הדגים לתוך הצנצנת בורג על המכסה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק