עגבניות Provencal
עגבניות Provencal דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, שמן זית, הרבס דה פרובנס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), עגבניות Provencal, ו עגבניות פרובנס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת בינונית סאוט חום 2 כפות שמן זית.
חותכים את העגבניות לחצי לאורכו ומלח ופלפל המשטחים לחתוך.
מניחים את העגבניות לחתוך למעלה, במחבת, ומבשלים את העגבניות במשך 3 דקות.
מוסיף את השום, ולהעיף את העגבניות כך משטח לחתוך פונה כלפי מטה, ומבשל עוד 2 דקות.
הסר את העגבניות והנח בצד.
מוסיף את פירורי הלחם ואת herbes דה פרובנס למחבת ו לטגן, ערבוב, במשך 2 דקות, או עד הפירורים מצופים, הוספת כף שמן יותר, במידת הצורך.
בינתיים, מחממים את המטגן עד גבוה. קו גיליון אפייה עם נייר ומניחים את העגבניות חתוכות על נייר הכסף. מחלקים את הפירורים בין חצאי העגבניות. לצלות במשך 1 דקה ומגישים.