עגבניות אפויות עם ביצים
עגבניות אפויות עם ביצים נטול גלוטן,, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, עלי בזיליקום, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ביצים אפויות בעגבניות, ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ו ביצים אפויות עם עגבניות ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול או לסכל.
חותכים פרוסה עגולה 3 אינץ ' דק מהחלק העליון של עגבניות; צמרות מילואים. השארת 1/4 אינץ 'סביב הצד של כל עגבניות, להסיר ולהשליך הקרביים מעגבניות, יצירת חלל עמוק 1/2 אינץ'.
מניחים עגבניות על גיליון עוגיות.
טפטוף 1 כפית שמן זית על כל עגבנייה, משפשף בחוץ, כמו גם בתוך כל עגבניה. עגבניות העונה עם מלח ופלפל; קו כל אחד עם 2 עלי בזיליקום. בזהירות לפצח 1 ביצה לתוך כל חלל.
מפזרים צמרות ביצים עם מלח ופלפל.
אופים 10 דקות; מקום שמורות עגבניה צמרות על גיליון עוגיות; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד חלמון ביצה הם המשרד, לא נוזל.
מגישים חמים עם עלי בזיליקום קטנים או קרועים נוספים וקמצוץ גבינת פרמזן.