עגבניות, בזיליקום וגבינה פסטה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות, בזיליקום וגבינה אפוי פסטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שום, רוטב פסטו בזיליקום, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עגבניות מיובשות, בזיליקום ופסטה גבינת עיזים, פסטה אפויה עם רוטב עגבניות וגבינה, ו סיר אחד פלא עגבניות בזיליקום פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח את המים.
מוסיפים פסטה פגז קטן ומבשלים את הפסטה אל doneness מה שאומר כי הפסטה עדיין יהיה ביס זה או להיות קצת לעיס. הפסטה תספוג יותר מיץ ותמשיך לבשל אחרי שננקז את זה, אז אנחנו צריכים שזה יהיה קצת פחות מבושל. הפגזים כנראה יבשלו כ-9 או 10 דקות.
מחממים מחבת עמוקה, גדולה או סיר רוטב בינוני על חום בינוני.
מניחים שום על קרש החיתוך ומניחים את שטוח הסכין על גבי כל ציפורן. בזהירות לתת את השום מכה עם כף היד שלך כדי להפריד את שיני מן העורות. זרוק את העורות וקצוץ את השום. זכור לשמור על האצבעות שלך מכורבל מתחת ואת קצה חד שלך, סכין השף מוטה מעט מהגוף שלך.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת על ידי שפיכת זרם איטי של אותו פעמיים סביב המחבת. זה יהיה על 2 כפות של שמן זית כתית במיוחד רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת. אל תתנו את השמן לשפוך מהר מדי. אתה מחפש זרם איטי, יציב.
מוסיפים את השום לשמן. כדי לקצוץ את הבצל, לחתוך את הקצוות ולחתוך את כל הבצל במרכז. לעטוף חצי ולשמור אותו.
חותכים את החצי השני לפרוסות דקות ואז מסובבים את הפרוסות רבע סיבוב וקוצצים אותם שוב. החזק את קצה הסכין על קרש החיתוך ולהרים את הגב של הסכין למעלה ולמטה על הבצל כדי להפוך את החתיכות ממש קטנות.
מוסיף את הבצל קצוץ עד השום ושמן. לבשל, ערבוב הרבה, 5 דקות עד הבצל הם רגשני להיראות מבושל.
מוסיפים את העגבניות לבצל ומערבבים. כאשר העגבניות מגיעות לבועה, להפחית את החום מתחת לרוטב לנמוך. מערבבים חתיכות בזיליקום כדי לנבול אותם. מתבלים את הרוטב עם מלח ופפה, לטעמך.
מחממים את המטגן גבוה ומניחים מתלה במרכז התנור.
מוסיפים רוטב פסטו, 1 כוס גבינת ריקוטה וקומץ פרמזן מגורר, מדי. מערבבים היטב ומעילים את הפסטה החמה עם הפסטו והגבינות.
יוצקים את עגבניות חמות ורוטב בזיליקום על הפסטה, כמה שאתה רוצה. אתה תמיד יכול להגיש תוספת קטנה ליד השולחן, כדי לעבור מסביב. לגרוס קצת גבינת מוצרלה עם פומפיה ולפזר אותו על הפסטה.
מוסיפים גם מנה אחרונה של פרמז ' יאנו למוצרלה.
מניחים את התבשיל תחת המטגן באמצע התנור, 10 עד 12 סנטימטרים מהחום.
תן גבינה להמס בועה על גבי, 3 עד 5 דקות.