גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, זרעי חרדל, פלפלים צ' ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . מתכונים דומים: Methi Dal / Menthi Koora Pappu, קארי פלנטיין קלוי בסגנון Kalchinan Aratikaya - Andhra, ו Aloo Alam Pachimirchi Koora-קארי תפוחי אדמה עם ג'ינג'ר & צ' ילי ירוק.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני; מטגנים את פלפלים צ ' ילה האדומים, זרעי כמון, זרעי חרדל בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום
זרעי חרדל
זרעי כמון
זרעים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את אבקת asafoetida על הזרעים ולהוסיף את עלי הקארי. מערבבים את הבצל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, ואבקת כורכום לתוך התערובת; לבשל ומערבבים עד הבצל מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
אספוטידה
כורכום
עלי קארי
בצל
זרעים
3
מוסיפים את העגבניות, אבקת צ ' ילי אדום, סוכר ומלח; להמשיך לבשל עד העגבניות הם pulpy.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
עגבנייה
סוכר
מלח
4
יוצקים את המים לתערובת; מבשלים עד הקארי מתחיל להתעבות, 5 עד 10 דקות.