קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עגבניות בצל Koora

עגבניות בצל Koora
גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, זרעי חרדל, פלפלים צ' ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . מתכונים דומים: Methi Dal / Menthi Koora Pappu, קארי פלנטיין קלוי בסגנון Kalchinan Aratikaya - Andhra, ו Aloo Alam Pachimirchi Koora-קארי תפוחי אדמה עם ג'ינג'ר & צ' ילי ירוק.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני; מטגנים את פלפלים צ ' ילה האדומים, זרעי כמון, זרעי חרדל בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי כמוןזרעי כמון
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את אבקת asafoetida על הזרעים ולהוסיף את עלי הקארי. מערבבים את הבצל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, ואבקת כורכום לתוך התערובת; לבשל ומערבבים עד הבצל מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
אספוטידהאספוטידה
כורכוםכורכום
עלי קאריעלי קארי
בצלבצל
זרעיםזרעים
3
מוסיפים את העגבניות, אבקת צ ' ילי אדום, סוכר ומלח; להמשיך לבשל עד העגבניות הם pulpy.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
מלחמלח
4
יוצקים את המים לתערובת; מבשלים עד הקארי מתחיל להתעבות, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
מיםמים
5
מקשטים עם כוסברה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

ציוד