קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה

עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה
עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, פלפל סדוק, לחם באגט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ברוסקטה עם סטייק וגבינה כחולה עם בצל וריבת עגבניות צלויה, פרושוטו עטוף עוף וסלט עגבניות מיובש בשמש עם ויניגרט גבינה כחולה, ו עגבניות ופרושוטו ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 1-סיר ליטר, לערבב מרכיבים רוטב חמוץ מתוק. מבשלים מעל חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעילי רוטב בחזרה של כף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חותכים לחם לפרוסות 1 אינץ'; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם שמן זית; מפזרים 1 צד של כל אחד עם פלפל. טוסט בתנור 5 עד 7 דקות או עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כפית 1 כפית עגבניות סחוטות על כל פרוסת לחם קלוי; למעלה עם גבינה כחולה מתפוררת ורצועות פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פרושוטופרושוטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
רסס ברוטב חמוץ מתוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto