עגבניות ירוקות ווידאליה בצל מוקרם
עגבניות ירוקות ובצל וידאלי גראטן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, פירורי לחם, צ'דר חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עגבניות ירוקות ובצל וידאלי מוקרם, בצל וידאלי מוקרם {בצל פורח אפוי}, ו פיצת עגבניות בצל וידאלית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרנדר בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מעבירים את הבייקון המבושל לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מוסיפים את פירורי הלחם לקערה קטנה.
הסר 2 כפות של שומן בייקון מהמחבת ומערבבים לתוך פירורי הלחם.
מוסיפים את כדורי הבצל למחבת בקבוצות ומבשלים, מבלי לשבור את הפרוסות העגולות בנפרד, עד שיש קצת צבע זהוב, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
כדי להרכיב את gratin, חופפים את פרוסות העגבניות הירוקות בשורה 1 בתבנית אפייה גדולה, על 9 על ידי 11 אינץ'. לאחר מכן, לעשות שורה מעט חופף של כדורי בצל מבושל חלקית, להיות זהיר כדי לשמור על הפרוסות ללא פגע. חזור על צעדים עד שכל העגבניות והבצל משמשים. עגבניות העונה בצל קלות עם מלח בכבדות עם פלפל. מפזרים את הבייקון על הירקות; מפזרים את הצ ' דר המגורד מלמעלה ואחריו את פירורי הלחם.
אופים עד הגבינה הוא מבעבע, על 30 עד 45 דקות. אם החלק העליון מקבל חום מדי, רופף לכסות בנייר כסף.