אספרגוס עטוף פרושוטו
אם יש לך אספרגוס ספירס, פלפל טחון, מלח מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף פרושוטו, אספרגוס עטוף בפרושוטו, ו אספרגוס עטוף פרושוטו.
הוראות
להבהיר את החמאה על ידי המסת אותו בתוך סיר קטן מאוד או מיכל מתכת על אש נמוכה גורף את הקצף שעולה. לאחר מכן, כפית את השומן הברור לקערה או מיכל נקי, להיזהר לא להפריע את המים או מוצקי חלב בתחתית. החלק הברור הוא חמאה מבהירה. שים את זה בצד לזמן קצר במקום חם.
שלב את החלמונים, מיץ לימון, פלפל לבן, ומלח בבלנדר ולעבד במהירות גבוהה במשך כ 60 שניות. השארת הבלנדר פועל, יוצקים את החמאה הבהירה דרך פתח ההזנה של הבלנדר בזרם יציב איטי ומערבבים עד מעובה.
יוצקים לצלחת רדודה. לטבול כל חנית אספרגוס לתוך הרוטב כך שלושה רבעים של המקל מכוסה להחזיק פרושוטו במקום, ואז לעטוף פרוסה של פרושוטו על הרוטב על כל חנית אספרגוס, משאיר סוף יבש לאורחים לשרת את עצמם.