עגבניות ירוקות מטוגנות עם אנשובי ולימון
אם יש לך אנשובי, טריזי לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לימון ו Arënkha ריזוטו Msc עם פירורים אנשובי מטוגן, עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, ו עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לערבב את הקמח עם מלח קאיין. בקערה רדודה נוספת, הכה את הביצים עם המים.
מורחים את פירורי הלחם בקערה רדודה שלישית.
לדלות 4 של פרוסות עגבניות בקמח ולנער את עודף. טובלים אותם בביצה, ואז מעילים עם פירורי הלחם, מנערים את העודף. חזור עם פרוסות העגבניות שנותרו.
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים חצי מחתיכות העגבניות הירוקות בפירורי לחם ומטגנים אותן בחום גבוה בינוני עד לחום פריך וזהוב, כ-2 דקות לכל צד.
מסננים את פרוסות העגבניות על מגבות נייר ומעבירים אותן למגש גדול. חזור עם פרוסות העגבניות שנותרו. מעל כל פרוסת עגבניות מטוגנות עם רצועת אנשובי וחתיכת לימון ומגישים מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש