קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום

עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום
עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם פאנקו יפני, עלי בזיליקום, דאש רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום, עגבניות ירוקות מטוגנות על בזיליקום - גרגירי גבינת עיזים, ו עגבניות ירוקות מטוגנות ברוטב שרימפס ובזיליקום עגבניות.

הוראות

1
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
מניחים את הקמח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
לטאטא יחד את חלב החמאה ורוטב חם בקערה רדודה או בדיל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים יחד את פירורי לחם קמח תירס ופנקו בקופסת עוגה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
עבודה עם פרוסת עגבניות ירוקות אחד בכל פעם, מעיל את העגבניה הראשונה בקמח (לדפוק את עודף), ואז בחמאה, ואז סוף סוף בתערובת קמח תירס-לחם פירור.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מעבירים את פרוסת הלחם לתבנית אפייה, וחוזרים עם הפרוסות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה שני עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חום 3/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת בינונית עד 350 ° F. עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות העגבניות עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את העגבניות המבושלות לסדין האפייה המוכן, ומפזרים מלח ופלפל. שמור את העגבניות המבושלות בתנור החם בזמן שאתה מטגן את הפרוסות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים את העגבניות חמות, עם מנה נדיבה של מיונז בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מיונז בזיליקום
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
דופק את בזיליקום, מיונז, מיץ לימון, חרדל במעבד מזון מצויד להב מתכת עד חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מיונז בזיליקום יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
13
טעם
14
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
15
פטריק וג 'ינה נילי הם הבעלים של בר-B-Que של נילי בממפיס ומארחים של מספר תוכניות רשת מזון, כולל הסדרה "Down Home with The Neelys", אחת התוכניות המדורגות ביותר להופעת בכורה ברשת המזון הפופולרית. נאהבים מהתיכון שהתפייסו במפגש של עשר שנים, הם נשואים מאז 199
16
הם חיים בממפיס עם שתי בנותיהם.פאולה דיסבורו שיתפה פעולה עם סוזן ספייסר בבישול בעיר קרסנט והיא המחברת של Cowgirl Cuisine.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי