עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום
עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם פאנקו יפני, עלי בזיליקום, דאש רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום, עגבניות ירוקות מטוגנות על בזיליקום - גרגירי גבינת עיזים, ו עגבניות ירוקות מטוגנות ברוטב שרימפס ובזיליקום עגבניות.
הוראות
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל.
לטאטא יחד את חלב החמאה ורוטב חם בקערה רדודה או בדיל עוגה.
מקציפים יחד את פירורי לחם קמח תירס ופנקו בקופסת עוגה נפרדת.
עבודה עם פרוסת עגבניות ירוקות אחד בכל פעם, מעיל את העגבניה הראשונה בקמח (לדפוק את עודף), ואז בחמאה, ואז סוף סוף בתערובת קמח תירס-לחם פירור.
מעבירים את פרוסת הלחם לתבנית אפייה, וחוזרים עם הפרוסות הנותרות.
מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה שני עם מגבות נייר.
חום 3/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת בינונית עד 350 ° F. עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות העגבניות עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את העגבניות המבושלות לסדין האפייה המוכן, ומפזרים מלח ופלפל. שמור את העגבניות המבושלות בתנור החם בזמן שאתה מטגן את הפרוסות הנותרות.
מגישים את העגבניות חמות, עם מנה נדיבה של מיונז בזיליקום.
דופק את בזיליקום, מיונז, מיץ לימון, חרדל במעבד מזון מצויד להב מתכת עד חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מיונז בזיליקום יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
פטריק וג 'ינה נילי הם הבעלים של בר-B-Que של נילי בממפיס ומארחים של מספר תוכניות רשת מזון, כולל הסדרה "Down Home with The Neelys", אחת התוכניות המדורגות ביותר להופעת בכורה ברשת המזון הפופולרית. נאהבים מהתיכון שהתפייסו במפגש של עשר שנים, הם נשואים מאז 199
הם חיים בממפיס עם שתי בנותיהם.פאולה דיסבורו שיתפה פעולה עם סוזן ספייסר בבישול בעיר קרסנט והיא המחברת של Cowgirl Cuisine.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי