קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום

עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום
עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם פאנקו יפני, עלי בזיליקום, דאש רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם מיונז בזיליקום, עגבניות ירוקות מטוגנות על בזיליקום - גרגירי גבינת עיזים, ו עגבניות ירוקות מטוגנות ברוטב שרימפס ובזיליקום עגבניות.

הוראות

1
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2
מניחים את הקמח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
לטאטא יחד את חלב החמאה ורוטב חם בקערה רדודה או בדיל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים יחד את פירורי לחם קמח תירס ופנקו בקופסת עוגה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
עבודה עם פרוסת עגבניות ירוקות אחד בכל פעם, מעיל את העגבניה הראשונה בקמח (לדפוק את עודף), ואז בחמאה, ואז סוף סוף בתערובת קמח תירס-לחם פירור.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מעבירים את פרוסת הלחם לתבנית אפייה, וחוזרים עם הפרוסות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה שני עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חום 3/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת בינונית עד 350 ° F. עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות העגבניות עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את העגבניות המבושלות לסדין האפייה המוכן, ומפזרים מלח ופלפל. שמור את העגבניות המבושלות בתנור החם בזמן שאתה מטגן את הפרוסות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים את העגבניות חמות, עם מנה נדיבה של מיונז בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מיונז בזיליקום
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
דופק את בזיליקום, מיונז, מיץ לימון, חרדל במעבד מזון מצויד להב מתכת עד חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מיונז בזיליקום יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
13
טעם
14
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
15
פטריק וג 'ינה נילי הם הבעלים של בר-B-Que של נילי בממפיס ומארחים של מספר תוכניות רשת מזון, כולל הסדרה "Down Home with The Neelys", אחת התוכניות המדורגות ביותר להופעת בכורה ברשת המזון הפופולרית. נאהבים מהתיכון שהתפייסו במפגש של עשר שנים, הם נשואים מאז 199
16
הם חיים בממפיס עם שתי בנותיהם.פאולה דיסבורו שיתפה פעולה עם סוזן ספייסר בבישול בעיר קרסנט והיא המחברת של Cowgirl Cuisine.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי