עגבניות מוצרלה אופים
אפיית מוצרלה עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך רצועות בייקון, פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפיית עגבניות, תפוחי אדמה ומוצרלה, עגבניות & מוצרלה ספגטי לאפות, ו מוצרלה, עגבניות וניוקי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 2 כפות חמאה על שני הצדדים של הלחם.
מניחים על תבנית אפייה; אופים ב 400° במשך כ 3 דקות בכל צד או עד קלוי קלוי.
חתוך ל-1-ב. קוביות. להפחית את החום ל 350°.
במחבת גדולה, פלפל ירוק מטגן, בצל ושום בחמאה שנותרה עד למכרז. בקערה גדולה, להכות קלות את הביצים. מערבבים בקוביות לחם, תערובת ירקות, בייקון, סוכר, מלח, אורגנו ופלפל.
העברה ל11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפייה.
חותכים כל עגבניה לארבעה פרוסות עבות; לסדר מעל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.