עגבניות מטוגנות ושאלוט
עגבניות מטוגנות וצלצלי שאלוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 74 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, עגבניות ענבים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרד מוקפץ עם שאלוט, פטריות מטוגנות עם שאלוט מקורמל, ו תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד כמה עגבניות מתחילים להתפוצץ, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הצלפים.