עגבניות מיובשות ופסטו טורטה
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט, באסיליקום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות.
הוראות
מוסיפים בזיליקום, 1/4 כוס צנוברים, שמן ומיץ לימון. תהליך עד מעורבב היטב.
להוסיף 1/3 כוס גבינת שמנת 1/4 כוס גבינת פרמזן. באמצעות פניות on / off, תהליך רק עד מעורבב.
להעביר פסטו לקערה בינונית.
מוסיפים רסק עגבניות ומעבדים עד שהתערובת כמעט חלקה.
להוסיף 1/3 כוס גבינת שמנת להתמזג היטב.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 2 כוסות גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד רכות. מתבלים במלח ופלפל.
תרסיס 6 כוסות סופלה צלחת עם תרסיס nonstick. קו עם ניילון נצמד, הארכת פלסטיק על הצדדים.
מורחים 3/4 כוס גבינת שמנת תערובת חמאה שווה על החלק התחתון של צלחת מוכן. למעלה עם חצי תערובת עגבניות, ולאחר מכן 1/2 תערובת גבינת שמנת כוס-חמאה, ואז חצי תערובת פסטו. חזור על שכבות עם תערובת 1/2 כוס גבינת שמנת-חמאה, תערובת עגבניות נותרת, תערובת 1/2 כוס גבינת שמנת - חמאה ופסטו שנותר. למעלה עם הנותרים גבינת שמנת תערובת חמאה. כיסוי וצינה לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור בקירור.)
הפוך טורטה על מגש. לקלף פלסטיק.
מקשטים עם ענפי בזיליקום וצנוברים קלויים.