עוף ועוגת סיר הודו עם ציפוי ביסקוויט פלפל
עם כפית נסו עוף ועוגת סיר הודו עם ציפוי ביסקוויט פלפל, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו כיסי פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את כל החומרים למילוי.
להעביר 2 1/2 תבשיל ליטר. מכסים בנייר כסף ומניחים על תבנית אפייה.
התערובת אמורה לבעבע. בעדינות לערבב תערובת כדי להפיץ באופן שווה חום. פחית פתוחה של בצק ביסקוויט ולסדר מעל תבשיל.
מברשת צמרות של ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומפזרים פלפל שחור. חוזרים לתנור וממשיכים לאפות עוד 15 עד 18 דקות או עד שהביסקוויטים עולים והם בצבע חום זהוב.
מרכיבים
454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצק ביסקוויט מקורר, מופשר במקרר (מומלץ: Pillsbury Grands)1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה הודו ללא עצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, נמסה11 קילו קישואים,תיבול עוף ללא מלח (מומלץ: בני זוג הגריל של מקורמיק)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוף מבושל, קוביות (מומלץ: קיצורי דרך Perdue)567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרם של מרק עוף (מומלץ: קמפבל)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירקות מעורבים קפואים (גזר, תירס, אפונה, שעועית ירוקה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ קפוא2smallsתפוחי אדמה אדומים, קוביות