עוגת טונה קלה באמצע השבוע
פשטידת טונה קלה באמצע השבוע דורשת 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . במנה עיקרית זו יש 288 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, טונה, ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך שקוף.
מערבבים את הטונה ואת הירקות הקפואים, ערבוב לעתים קרובות עד הירקות מחוממים דרך, 5 עד 10 דקות. מערבבים את הקרם של מרק פטריות.
יוצקים את תערובת הטונה לתוך צלחת פאי 9 אינץ ומפזרים גבינה מגוררת.
לפרוש ולהפריד את לחמניות הסהר.
מניחים כל גליל סהר על גבי תערובת הטונה עם הנקודה הפונה פנימה, הלחמניות עשויות לחפוף מעט.
אופים עד לחמניות סהר הם חום זהוב תערובת היא מבעבעת, 11 עד 13 דקות.
תן לעוגה לשבת במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך והגשה.