עגבניות מנשקות שום
אם יש לך בערך 15 דקות לבלות במטבח, עגבניות מנשקות שום עשויות להיות מתכון סופר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו, ומתכון שלם לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 54 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן קנולן, שיני שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום טוסט , ועוף עם עגבניות ענבים ופטריות .
הוראות
מקלפים וחותכים את העגבניות לשניים לרוחב. סוחטים קלות עגבניות כדי לשחרר גרעינים. לזרוק זרעים ומיצים.
מניחים חצאי עגבניות בכלי עם מכסה הדוק.
בקערה קטנה מערבבים את השמן, מיץ הלימון, השום, המלח, האורגנו והפלפל.
יוצקים על העגבניות. אוטמים את המכסה והופכים לציפוי. מקררים לפחות 4 שעות או עד יומיים, הופכים מדי פעם.