עגבניות נקניק פולנטה
פולנטה של נקניקיית עגבניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חלב, נקניק חזיר בתפזורת, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פולנטה אפויה עם נקניק ורוטב עגבניות-פלפל, פולנטה עם ראגו נקניק, ו פולנטה עם נקניק וירקות.
הוראות
בסיר גדול מבשלים את הנקניקיה, הבצל, השום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות, האורגנו והמלח; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות. הניחו בצד.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, גבינת הפרמזן, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מקציפים את הביצה, החלב והשמן; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת. יוצקים בזהירות תערובת עגבניות על הבלילה.
אופים בחום של 400 אפים למשך 20-25 דקות עד להזהבה.