פסטה עם עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו נקניק, פטריות ופסטה עגבניות, פסטה פטריות עם עגבניות מיובשות, ו פסטה ברוטב פטריות עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לטגן את הפטריות, בצל ושום בחמאה ושמן במשך 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות; מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני במשך 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ופלפל; לבשל 2-3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מסננים פסטה; למעלה עם תערובת עגבניות וגבינת פרמזן.