ויסקי ותה הייבול
תה וויסקי הייבול יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, קרח, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו הייבול אחד מאוחר, הטירון הייבול, ו כדור גבוה גלגל העין (מתכונים דומים).
הוראות
עבור התה: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהתפוזים ברצועות רחבות, הימנעות כמה שיותר של הדגש הלבן ככל האפשר. הגדר מחצית הגחמה בצד עבור השרייה ומקרר את המחצית הנותרת בשקית zip-top או מיכל אטום אחר לקישוט.מביאים את המים לרתיחה, מסירים מהחום, ומוסיפים את התה הרופף או שקיות תה ואת גרידת התפוז להפריש להצצה.
מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס לחלוטין הסירופ יש מעט מעובה, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית; להשליך את המוצקים. מכסה ומקרר עד מוכן use.To מגישים: כאשר מוכן לשרת, מערבבים את הוויסקי או בורבון וחצי סירופ מנטה (כ 1 כוס) לתוך התה. לטעום ולהוסיף סירופ יותר לפי הצורך. מלא 8 כוסות הייבול עם קרח ולהוסיף כמה רצועות של גרידת התפוז הנותרת לכל כוס.
יוצקים את תערובת התה על הקרח, מקשטים עם ענף של מנטה, ומגישים.