עגבניות צוננות ומרק סלק יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סלק כבוש, פפריקה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מרק סלק צונן, מרק סלק צונן, ו מרק סלק הדרים צונן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמן, עגבניות מיובשות ופפריקה במחבת קטנה. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני נמוך מערבולת עד העגבניות לרכך, 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
עגבנייה
פפריקה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מערבבים את העגבניות המיובשות בשמש ושמן עם סלק ומיץ סלק, פלפלים, שום ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
פלפלים
שום
סלק
מיץ
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות עבור הטעמים להתמזג. מחית בבלנדר עם מים קרים 1 כוס עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מעבירים לקערה או כוס מדידה נוזלית גדולה ומקררים עד שמצונן, לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
5
מחלקים את המרק באופן שווה בין ארבע קערות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מפזרים עגבניות מיובשות קצוצות ופלפלים בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מקשטים עם שבבי סלק ו מנה של שמנת חמוצה, אם משתמשים.