עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה
עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם עד 8, שמן זית, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה, בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו, ו ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.פרוס 1/8 אינץ ' את שני החלק העליון והתחתון של העגבניות. לעמוד כל עגבניה על קצה אחד ולפרוס כלפי מטה, בעקבות העקומה וחיתוך רק לתוך הבשר, משאיר מאחור את הזרעים (החתיכות שחתכת ייראו עלי כותרת). זרוק את הזרעים וחלק pulpy.
מערבבים את עלי הכותרת עם שאר החומרים בקערה בינונית וזורקים למעיל.
מורחים את עלי הכותרת עגבנייה, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה במרווחים כ 1/2 אינץ ' זה מזה.
יוצקים את התוכן הנותר של הקערה על העגבניות.צולים את העגבניות עד שהן מצומקות ואדומות כהות, אבל עדיין מחזיקות בצורתן, בין 45 ל-50 דקות. (אם יש לך עגבניות גדולות יותר, הם עשויים לקחת יותר זמן.) מגניב על תבנית האפייה.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To להרכיב: בעוד חתיכות לחם בגריל עדיין חם, לחלק את פרוסות מוצרלה ביניהם ואת העונה בקלילות עם מלח. מחלקים את העגבניות הקלויות באופן שווה מעל המוצרלה. לקרוע את עלי הבזיליקום לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על העגבניות.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.