צריך תוספת ללא חלב? עגבניות-שומשום פסטה לזרוק יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 7. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל ג'לפנו, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו עגבניות פסטה לזרוק, כרוב עגבניות פסטה לזרוק, ו עגבניות טריות פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים פסטה; מרתיחים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים ברוקולי, מרתיחים 2 דקות יותר או עד שהפסטה רכה. שוטפים במים קרים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את העגבניות, הפטריות, התרד, הבצל והקשיו; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קשיו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
20 פרוסות זוקיני דקות
6
בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.