קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

עגל

עגל
עגל דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטריות כפתור, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, סלטימבוקה עגל, ו ציר עגל.

הוראות

1
הניחו את קציצות העגל החבוטות ועשו כל אחת עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קציצות עגלקציצות עגל
2
לפרוס חתיכה אחת של פרושוטו על כל cutlet. לאחר מכן, להניח עלה מרווה על כל cutlet. מקפלים כל cutlet לשניים ומאובטחים עם קיסם. מתבלים את החלק החיצוני של כל קציצה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לדלות לחלוטין עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים עד חום זהוב. הפוך כל cutlet מעל ולהוסיף את הפטריות. המשך לבשל עד שהפטריות מבושלות דרך ומעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
הוסף את Strega ומבשל עד כל הנוזל מצטמצם 1/
7
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר