עגל אוסקר
עגל אוסקר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 940 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא אספרגוס, גבינת צ'דר, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטייק אוסקר (עבור 2), אוסקר סטייק, ו אוסקר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב גבינה: להמיס 2 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בחלב, ומבשלים רק עד בועות מתחילות להיווצר בקצוות.
לטאטא את הגבינה מגורר עד מלא נמס וחלק.
הסר מהחום, לכסות ולהניח בצד כדי לשמור על חום.
קילו העגל דק באמצעות פטיש או בצד של סכין קצבים רטוב. לדלות קציצות קמח, לנער את העודף. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל קציצות בחמאה, 1 עד 2 דקות בצד, עד השחמה. להפריש ולשמור חם.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לקצץ אספרגוס, ו blanch על ידי הפלה במים רותחים במשך 2 דקות, עד ירוק בהיר.
מחממים את בשר הסרטן המבושל במיקרוגל או על ידי אידוי על מי האספרגוס.
כדי להרכיב: צלחת העגל; העליון עם בשר סרטנים; כריס-לחצות את האספרגוס מעל; ורוטב גבינה טפטוף על כל.