קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

עגל ראגו עם קמפנל

עגל ראגו עם קמפנל
ראגו עגל עם Campanelle עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 564 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל, גזר, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טופו המשרד הנוסף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר רכות טבעוניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ראגו עגל עם Campanelle, כבש ראגו מעל קמפנל, ו פפרדלה עם ראגו עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שמן ועגל וחום במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים גזר, בצל, שום ומפרץ, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים תערובת של 4 או 5 דקות יותר, מערבבים לעתים קרובות, כדי לרכך ירקות ומשלבים טעמים. Deglaze המחבת עם 1/2 כוס יין לבן, מגרד את כל החלקים הטובים מתחתית המחבת. מבשלים את האלכוהול מתוך היין, 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
אלכוהולאלכוהול
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף מרק למחבת ולהפחית את החום נמוך בינוני. מערבבים עגבניות ומביאים רוטב לבועה. רוטב רתיחה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בזיליקום קרוע ונבלים את העלים לרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
הסר עלה דפנה מהרוטב. לזרוק פסטה חמה מבושל עם 1/2 כוס, כמה חופנים, גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מערבבים פסטה חמה וגבינה עם ראגו עגל בקערה גדולה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מגישים עם תוספת גבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מגש לקישוט עם צמרות בזיליקום נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות