קונכיות אפויות גבינה וברוקולי
גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו קונכיות אפויות וברוקולי עם נקניק וכרובית גביני-שמנת, קונכיות אפויות וברוקולי עם נקניק וכרובית גבינה-שמנת, ו חזיר גבינה וברוקולי אפוי פנה (מתכונים דומים).
הוראות
מטלית חום. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את החמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
לטאטא בחלב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות של הגבינה ומערבבים עד מומס. מערבבים את אגוז מוסקט, 3/4 כפית מלח, ו 14 כפית פלפל.
מוסיפים את הפסטה ואת הברוקולי וזורקים לשלב.
העברה לכיכר 8 אינץ broilerproof או עוד צלחת אפייה 1 1/2-quart.
מפזרים את 12 כוס הגבינה הנותרים. צלייה עד הזהב, 3 עד 4 דקות.