עדשים אפויות עם גבינה
עדשים אפויות עם גבינה דורש סביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 166 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, מרווה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . נסו עדשים אפויות ברביקיו, עדשים שעועית אפויה, ו סלמון אפוי ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בתוך תבשיל 3 ליטר, לשלב את המים ועדשים. מתבלים עם עלי דפנה, מלח, פלפל, אזובית, מרווה וקורנית. מערבבים בצל, שום ועגבניות מבושלות.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ומערבבים את הגזר והסלרי. מכסים וממשיכים לאפות עד שהעדשים והירקות רכים, כ-40 דקות.
הסר מהתנור בפעם השלישית, מערבבים את הפלפל הירוק ומפזרים גבינה מעל.
אופים, חשוף, עד גבינה נמסה, על 5 דקות יותר.