קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

עדשים בריח רוזמרין ונקניקיות

עדשים בריח רוזמרין ונקניקיות
עדשים ונקניקיות בריח רוזמרין עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוזמרין, שיני שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שום רוזמרין שקדים ריחניים, לחם בריח רוזמרין עם ענבים שחורים, ו בקלה רוזמרי עם פירה רוטבגה בריח וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 4 כוסות מים, מרק ועדשים בסיר גדול על חום בינוני. להביא לרתיחה. מבשלים 30 דקות או עד כמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל, גזר, רוזמרין ושום למחבת. לטגן 10 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף נקניק; לבשל 5 דקות, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים רסק עגבניות ומרכיבים הנותרים; מבשלים 1 דקה או עד מחומם.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תערובת נקניק עדשים; מביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך