עדשים עם נקניק ונשר שוויצרי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוזמרין, שיני שום, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה, עדשים בקארי עם בטטות וכריך שוויצרי, ו Chard שוויצרי נקניק Frittata (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק Sauté במחבת nonstick עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, כ 6 דקות.
מסננים כל עודף שומן ממחבת.
מוסיפים גזר, בצל ושום למחבת; sauté עד ירקות מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים עדשים, עלה דפנה, זרעי שומר ורוזמרין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד עד עדשים הם כמעט מכרז, על 20 דקות.
מניחים צ ' ארד שוויצרי על גבי עדשים; מכסים ומבשלים עד העדשים הם מכרז ו chard הוא נבול ומכרז, הוספת מים נוספים אם התערובת יבשה, כ 7 דקות. מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. להשליך עלה דפנה.
למנה: קלוריות, 490; סה "כ שומן, 6 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 38 מ" ג