עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון
עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 35 אוהדים. אם יש לכם בצל, עלי דפנה, עדשים puy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו צדפות עם תרד נבול ורוטב חרדל דיז'ון, סלט ארוגולה עם עדשים צרפתיות, עוף מעושן, וצלוי, ו צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה, ישר צדדי כי יש מכסה עד שמן מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף נקניק. מערבבים נקניק לחום במשך כמה דקות, בישול עד שומן שניתנו ונקניק הוא פריך מאוד. להפחית את החום אם נקניק נראה כמו זה ישרוף.
בעוד נקניק הוא בראונינג, לקצץ 1/8 עד 1/4 אינץ מהשורש ואת הקצוות פריחה של בצל (עוזב מספיק כדי עלי בצל יישארו שלמים), ולאחר מכן לחתוך במחצית.
הסר את העור ובצל הרבעה עם שיני.
הוסף למחבת עם עדשים, עלי דפנה, ו 4 1/2 כוסות מים. מביאים תערובת לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות. מבשלים עד שהעדשים רכות אבל עדיין יש ביס, כ 45 דקות. לאחר חצי שעה של בישול, להוסיף קמצוץ של מלח עדשים העונה (שומר כמה להוסיף בסוף).
כאשר עדשים נעשים, לכבות חום לקפל חרדל ארוגולה עד ארוגולה רק wilts. מלח לטעום ולהגיש.