קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון

עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון
עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 35 אוהדים. אם יש לכם בצל, עלי דפנה, עדשים puy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו צדפות עם תרד נבול ורוטב חרדל דיז'ון, סלט ארוגולה עם עדשים צרפתיות, עוף מעושן, וצלוי, ו צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה, ישר צדדי כי יש מכסה עד שמן מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף נקניק. מערבבים נקניק לחום במשך כמה דקות, בישול עד שומן שניתנו ונקניק הוא פריך מאוד. להפחית את החום אם נקניק נראה כמו זה ישרוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעוד נקניק הוא בראונינג, לקצץ 1/8 עד 1/4 אינץ מהשורש ואת הקצוות פריחה של בצל (עוזב מספיק כדי עלי בצל יישארו שלמים), ולאחר מכן לחתוך במחצית.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר את העור ובצל הרבעה עם שיני.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
הוסף למחבת עם עדשים, עלי דפנה, ו 4 1/2 כוסות מים. מביאים תערובת לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות. מבשלים עד שהעדשים רכות אבל עדיין יש ביס, כ 45 דקות. לאחר חצי שעה של בישול, להוסיף קמצוץ של מלח עדשים העונה (שומר כמה להוסיף בסוף).
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר עדשים נעשים, לכבות חום לקפל חרדל ארוגולה עד ארוגולה רק wilts. מלח לטעום ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
עדשיםעדשים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות