עוגה מצוירת
עוגה מצוירת דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת שמנת, מילוי עוגת דובדבנים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבח קריקטורה: עוגת ספייס פאונד, מטבח קריקטורה: כרוב אדום, ו מטבח קריקטורה: Caponata (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
התעלם מהוראות על קופסת העוגה. בקערה גדולה, להכות ביצים, להוסיף 1 יכול מילוי עוגה ולשלב.
מוסיפים תערובת עוגה ומכים עד מעורבב היטב. הבלילה תהיה נוקשה.
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת להתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 25 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב כמה דקות, ולאחר מכן להפוך את השכבות על מתלה קירור. מגניב לחלוטין לפני הדובדבן.
עבור הדובדבן: מקציפים חמאה, גבינת שמנת, וניל עד חלקה.
מוסיפים סוכר ממתקים וממשיכים להכות עד חלקה.
קרח שכבה, להוסיף את השכבה השנייה, ולסיים הדובדבן העוגה. מקררים עד הזמן להגיש. ממש לפני ההגשה, יוצקים את עוגת הדובדבן מילוי על גבי ולהפיץ אותו בעדינות לקצוות. כמה מהדובדבנים יתגלגלו בצדדים. זה מה שאתה רוצה.