את המתכון אפשר להכין פוטפי רדוף בסביבות 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה חומים חשיש, ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, וזה די טוב. בית רדוף רוחות, בית רדוף רוחות, ו בית זנגוויל רדוף רוחות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים לחם במעבד מזון, מכסים ומעבדים ליצירת פירורים; מפזרים מעל תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, על משטח מקומח קלות, פרש דף מאפה. בעזרת חותך עוגיות קטן מקומח בצורת רוח רוח, גזרו 12 רוחות רפאים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
6
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מוציאים את הסיר מהתנור; מניחים בצד ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים רוח רפאים ב 400 בוסקוס במשך 10 דקות או עד נפוח חום זהוב.