לחם קישואים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Naptime שף האהוב לחם קישואים (או מאפינס קישואים), לחם קישואים, ו לחם זוקיני דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8 1/2-by-4 1/2 אינץ מחבת כיכר ומעייל אותו עם סוכר. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, קינמון, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה. בקערה בינונית, לטאטא את שמן קנולה עם ביצים, סוכר וניל.
תוסיף את הקישואים הגרוסים. מערבבים את הבלילה קישואים לתוך החומרים יבשים.
יוצקים את הבלילה לחם קישואים לתוך מחבת כיכר מוכן ואופים במשך כ 50 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
תן את לחם קישואים להתקרר במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך אותו על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.