עוגות ביצה אני
עוגות ביצה אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 339 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב התאדה, סוכר, אבקת פודינג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגות ביצה, עוגות ביצה, ו עוגות פודינג ביצה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים פנימה חלמון ביצה, קמח ו -2 כפות חלב אידוי.
מרדדים בצק דק, וחותכים סיבובים בעזרת חותך מחורץ.
מערבבים פנימה 1/5 כוס חלב אידוי, אבקת פודינג וחומץ לבן. ממיסים סוכר במים רותחים ויוצקים לתערובת פודינג.
מערבבים היטב, ולתת לעמוד כדי להסיר בועות אוויר.
יוצקים את פודינג הביצים לקליפות הטארט האפויות.
אופים במשך 10 דקות. מגניב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "