עוף Cacciatore עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, רסק עגבניות, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה, ו תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. הוסף עוף למחבת וחום עד זהוב, פונה פעם אחת, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר עוף מחבת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להפחית את החום בינוני; להוסיף בצל ומבשלים עד רך שקוף, 6-7 דקות. מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה. מוסיפים פטריות ואורגנו ומבשלים עד פטריות לשחרר את המים שלהם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
אורגנו
שום
בצל
מים
4
מוסיפים עגבניות עם מיצים, רסק עגבניות, יין, מלח ופלפל; מבשלים עד מופחת מעט, 5 דקות. להחזיר עוף למחבת; כפית עם קצת רוטב. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף מבושל דרך, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עגבנייה
עוף שלם
פלפל
רוטב
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מהחום; להעביר עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
לזרוק פסטה עם רוטב בקערה גדולה. מניחים 1 כוס פסטה עם רוטב בכל אחד 4 קערות הגשה. למעלה עם 2 ירכיים עוף, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.