קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות בננה עם פודינג שוקולד

עוגות בננה עם פודינג שוקולד
טארט בננה עם פודינג שוקולד עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, בננות, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן, טארט שוקולד-בננה, ו Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, עמילן תירס ומלח בקערה בינונית להתמזג. להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף חלב חם לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד ורום ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להעביר פודינג לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
עבור הקרום: תערובת כל המטרה קמח, 2 כפות סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
חותכים בחמאה צוננת באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
9
מוסיפים 1/4 כוס מי קרח ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק 6 כדורים שווים. לשטח כל כדור לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
מרדדים דיסק בצק 1 לסיבוב 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
העברה למחבת טארטלט 4 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ב, לחיצה ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. חזור עם הנותרים 5 דיסקים בצק. הקפאת קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
אופים קרום עד חום זהוב אפוי דרך, פירסינג עם מזלג אם קרום בועה, על 40 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום מחבתות טרטלט בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
מטאטא Preheat. חלוקת פודינג שווה בין קרום (1/4 כוס נדיבה עבור כל).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
מניחים פרוסות בננה באופן הולם על גבי כל טארט, מכסה פודינג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
16
מברשת בננות בקלילות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
17
מפזרים 1 כף סוכר חום על בננות על כל טרטלט. מטגנים רק עד שהסוכר נמס ובועות, כ -1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
18
מקשטים עם שמנת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's