עוגות בננה עם פודינג שוקולד
טארט בננה עם פודינג שוקולד עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, בננות, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן, טארט שוקולד-בננה, ו Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, עמילן תירס ומלח בקערה בינונית להתמזג. להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף חלב חם לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לסיר.
להקציף מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 1/2 דקות.
מוסיפים שוקולד ורום ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים בין לילה.
עבור הקרום: תערובת כל המטרה קמח, 2 כפות סוכר ומלח במעבד.
חותכים בחמאה צוננת באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 1/4 כוס מי קרח ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק 6 כדורים שווים. לשטח כל כדור לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; להכניס למקרר 30 דקות.
מרדדים דיסק בצק 1 לסיבוב 7 אינץ'.
העברה למחבת טארטלט 4 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ב, לחיצה ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. חזור עם הנותרים 5 דיסקים בצק. הקפאת קרום 30 דקות.
אופים קרום עד חום זהוב אפוי דרך, פירסינג עם מזלג אם קרום בועה, על 40 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום מחבתות טרטלט בטמפרטורת החדר.)
מטאטא Preheat. חלוקת פודינג שווה בין קרום (1/4 כוס נדיבה עבור כל).
מניחים פרוסות בננה באופן הולם על גבי כל טארט, מכסה פודינג לחלוטין.
מברשת בננות בקלילות עם מים.
מפזרים 1 כף סוכר חום על בננות על כל טרטלט. מטגנים רק עד שהסוכר נמס ובועות, כ -1 1/2 דקות.