עוגות גבינה בניו יורק
עוגות הגבינה של ניו יורק יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת אפייה, רסק וניל, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית.
הוראות
ציוד מיוחד: שקית צנרת מצויד עם קצה כוכב 847
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין סטנדרטיות 12-חלל עם ספינות קאפקייקס. באופן שווה להפיץ את פירורי עוגיות ללא גלוטן לתוך ספינות, על כף בכל כוס.
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שהוא בהיר בצבע ורך.
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן להפעיל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה.
הוסף 1 ביצה בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב באופן מלא בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מוסיפים את ממרח הוניל ומערבבים בצורה אחידה.
הוסף את תערובת האפייה ללא גלוטן בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב, בשתי תוספות, מלא לשלב כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, להפסיק את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך.
לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך מלאים.
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה את המרכז של כל cupcake מקורר. ואז למלא עם 1 כף שימורי פטל העליון עם ציפוי גבינת שמנת וניל.
טפטוף כמות קטנה של קולי פטל מעל.
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב את גבינת שמנת וחמאה ופעימה עד רך ורך.
מוסיפים את אבקת הסוכר ואת הדבק שעועית וניל.
להקציף על מהירות נמוכה לשלב כך שאין אבקת סוכר רופף על החלק התחתון של הקערה ולאחר מכן להפוך את המיקסר על בינוני גבוה. שוט עד מאוד קל ורך.
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בזמן שאתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את ציפוי גבינת שמנת לתוך שקית צנרת. תניח בצד.
שים את הפטל בסיר כבד וחום עד חם.
מערבבים יחד את הסוכר 3 כפות מים ומוסיפים לפטל. מביאים רק לרתיחה, עד שכל הסוכר מתמוסס.
תן מגניב לשפוך את תערובת פטל לתוך בלנדר או מעבד מזון פירה. מסננים דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר את כל או חלק של הזרעים.