מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 57 קלוריות. מתאים ל-35 ומחירו 59 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עירית, ערמוני מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות דגים עם ביס אסיאתי, עוגות דגים אסיאתיות עם רוטב טריאקי ביתי, ו בסגנון אסייתי עוגות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים כל פילה על חתיכה גדולה של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מערבבים מלח, כוסברה ו 1/2 כפית. קאיין; מפזרים מעל דגים. למעלה עם זנגביל ולימונים. מקפלים לסכל מעל דגים; חותם.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; צולים עד שהדגים מבושלים, 12 עד 18 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.