עוגות הבקלה המלוחות של קפטן דוארטה
עוגות הבקלה המלוחות של קפטן דוארטה הן חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגות בקלה מלח פורטוגזיות, עוגות בקלה עם מיונז אפוי, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את בקלה המלח לתוך קערה ומכסים במים קרים. מקררים למשך 8 שעות.
יוצקים את המים ולהחליף עם מים מתוקים כל 2 שעות. לאחר הדג ספוג במשך 8 שעות, לשטוף במים קרים, לחתוך לתוך סעיפים 3 אינץ'.
מניחים את הבקלה ותפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת פתיתי הבקלה בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה ואת הבקלה לתוך קערת ערבוב. מתבלים במאכלי ים, פלפל ופטרוזיליה; בערך מחית עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים את הביצים והבצל עד בשילוב שווה. עדיין צריך להיות חתיכות של בקלה ותפוח אדמה בתערובת. טופס לחתיכות בגודל כדור גולף, ולהתגלגל בקמח. לחץ בין כפות הידיים כדי לשטח מעט.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את עוגות בקלה בקבוצות עד זהב ופריך משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.