עוגות המזון של השטן
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת קקאו, מלח, תמצית vanillan, ו bicarbonate של סודה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגות המזון של השטן לשניים, עוגות המזון של השטן, ו עוגות המזון של השטן.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 2 קופסאות מאפינס עם 16 קופסאות מאפינס מנייר.
לטאטא יחד 175ml מים רותחים עם אבקת קקאו בקערה בגודל בינוני עד חלקה. לאפשר לתערובת להתקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר (לשים אותו במקפיא כדי להאיץ את זה), ואז לטאטא אותו עם הביצים וניל.
במיקסר חשמלי, לשלב את הקמח, מלח, ביקרבונט של סודה וסוכר.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים שליש מנוזל הקקאו וחמאה רכה. שמור ערבוב במהירות נמוכה, ולאחר מכן להפוך עד בינוני גבוה ופעימה במשך 1 דקות.
הוסף את הנוזל הנותר ב 3 קבוצות, להכות כל אחד במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית ומערבבים עוד פעם אחת. ממלאים את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות, ואז להסיר ולתת להם להתקרר בפח.
כדי להפוך את הציפוי, להכות את החמאה ואת גבינת שמנת במשך 2-3 דקות עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. בעוד עדיין ערבוב, יוצקים את הסוכר ב 4 קבוצות, להכות בכל פעם לשלב באופן מלא. מקציפים לעוד דקות, ואז צמרמורת במשך 2 שעות.
לסובב את הציפוי על עוגות מקורר לקשט עם כדורי כסף או מה שאתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "