קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
מגזין

עוגות המזון של השטן

עוגות המזון של השטן
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת קקאו, מלח, תמצית vanillan, ו bicarbonate של סודה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגות המזון של השטן לשניים, עוגות המזון של השטן, ו עוגות המזון של השטן.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו 2 קופסאות מאפינס עם 16 קופסאות מאפינס מנייר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
לטאטא יחד 175ml מים רותחים עם אבקת קקאו בקערה בגודל בינוני עד חלקה. לאפשר לתערובת להתקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר (לשים אותו במקפיא כדי להאיץ את זה), ואז לטאטא אותו עם הביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במיקסר חשמלי, לשלב את הקמח, מלח, ביקרבונט של סודה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים שליש מנוזל הקקאו וחמאה רכה. שמור ערבוב במהירות נמוכה, ולאחר מכן להפוך עד בינוני גבוה ופעימה במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
6
הוסף את הנוזל הנותר ב 3 קבוצות, להכות כל אחד במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית ומערבבים עוד פעם אחת. ממלאים את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות, ואז להסיר ולתת להם להתקרר בפח.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כדי להפוך את הציפוי, להכות את החמאה ואת גבינת שמנת במשך 2-3 דקות עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. בעוד עדיין ערבוב, יוצקים את הסוכר ב 4 קבוצות, להכות בכל פעם לשלב באופן מלא. מקציפים לעוד דקות, ואז צמרמורת במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
לסובב את הציפוי על עוגות מקורר לקשט עם כדורי כסף או מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "