עוגות חטיף שוקולד גרמניות
אם יש לכם פקאן, תערובת עוגת שוקולד גרמנית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: עוגות אמריקאיות-עוגת שוקולד גרמנית, ילדים יכולים לעשות: שיבולת שועל-עוגות חטיף שוקולד, ו עוגות בשר גרמניות.
הוראות
סדר פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים פקאן 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
מערבבים יחד תערובת עוגה, פקאן, ביצה 1, וחמאה; לחץ על תערובת לתחתית של מחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מקציפים אבקת סוכר, גבינת שמנת מרוככת, שנותרו 3 ביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. תערובת אבקת כפית סוכר מעל הבלילה במחבת, מתפשטת לקצוות.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין (בערך 1 שעה).
הסר עוגה מחבת ללוח חיתוך, לחתוך 2 1/2-ל 3 אינץ ' ריבועים.