Drozdzowka (עוגת שמרים פולנית)
Drozdzowka (עוגת שזיף שמרים פולנית) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מרגרינה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף, ו עוגת דבש פולנית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על חום נמוך מאוד, לחמם 1/2 כוס חלב לא יותר מ 100 מעלות F (38 מעלות C); מערבבים ב 1 כף קמח 1 כף סוכר.
הסר מהחום ולהעביר לקערה. להתפורר שמרים העוגה לתערובת החלב, ומערבבים בעדינות עד התערובת הופכת שמנת. מכסים את המחבת במטלית, ומניחים בצד במקום חם עד שהשמרים יוצרים מרקם ספוגי, 20 עד 30 דקות.
להמיס מרגרינה בסיר על חום נמוך; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' ומפזרים פירורי לחם.
מניחים ביצים וסוכר 1 1/8 כוס לתוך בלנדר, ומעבדים עד התערובת היא צהובה ורך. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד 8 כוסות קמח עם סוכר וניל. מערבבים בתערובת הביצים, תערובת שמרים פעילה ומרגרינה פושרת; מתחילים ללוש 1 כוס חלב, או לפי הצורך, לתוך הבצק, קצת בכל פעם, עד שהבצק מפסיק להידבק לאצבעות שלך והופך חלק ואפילו. ללוש לפחות 15 דקות, עובד לשלב כמה שיותר אוויר לתוך הבצק כפי שאתה ללוש.
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכנה, ולסדר את השזיפים מעל החלק העליון של הבצק. תניח בצד.
בקערה, לחתוך יחד 1 1/2 כוס קמח, החמאה, ו 1/2 כוס סוכר עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים עדינים; מפזרים את תערובת streusel על השזיפים. אבק streusel עם קינמון, אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.