עוגות יוגורט פטל לימון
המתכון עוגות יוגורט פטל לימון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. יש קינוח זה 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, יוגורט פטל מקורי, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגות לימון עם ציפוי יוגורט וניל פטל, קאפקייקס יוגורט יווני עם ציפוי פטל, ו פרוזן יוגורט לימון פטל.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד בשילוב. מקציפים בקליפות לימון מגורדות ומספיק מיץ לימון במהירות בינונית עד רכות של צנרת הרצוי או התפשטות עקביות.
הוסף צבע מזון צהוב מספיק עבור הצבע הרצוי, מכה על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מקטרת או מורחת ציפוי על קאפקייקס. מיד לפני ההגשה, מקשטים כל קאפקייק עם עקיצות יוגורט קפוא (כיוונים להלן).