עוגות מייפל עם קומפוט דובדבן וזיגוג גבינת עיזים
עוגות מייפל עם קומפוט דובדבן וזיגוג גבינת עיזים עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 674 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, מלח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: קומפוט דובדבן על גבי גבינת עיזים, עוגות מייפל עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו עוגות מייפל עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 liners הקאפקייקס הרגיל.
בקערה, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח יחד. תניח את הקערה בצד.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף מקצף, שמנת החמאה עד אור ורך.
מוסיפים את סירופ המייפל ומשלבים.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. לאחר מכן להוסיף את הוניל ולשלב. חלופי הוספת תערובת הקמח ואת החלב למיקסר.
מלא את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים.
אופים עד מבושל דרך, 16 עד 18 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
להרכיב: למלא קאפקייקס עם קומפוט דובדבן מקורר. למעלה עם ציפוי גבינת גבינת גבינת גבינת עיזים.
במחבת, מחממים את הדובדבנים, צוף אגבה,קורנפלור, מלח ומים 1/4 כוס.
להקציף עד בשילוב ואין גושים של קורנפלור.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד הקומפוט מתחיל לרתוח, ולאחר מכן להביא לרתיחה. מבשלים עד שתגיע לעובי הרצוי, 15 עד 20 דקות.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה, גבינת שמנת, גבינת עיזים ומלח עד חלקה ורכה.
מוסיפים את אבקת הסוכר, קצת בכל פעם, ומכים עד להשגת עקביות הרצוי.
הוסף לשקית צנרת מצויד טיפ הרצוי.