עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות
אם 54 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגות תפוחי אדמה ופראי סלמון עם ג'ינג'ר בצל ירוק יכול להיות סופר חלב חינם ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ים, פירורי לחם, תמרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ים ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מסננים ולתת מגניב מעט, ואז לקלף.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומחית.
בינתיים, לשים את הסלמון על גיליון אפייה משומן קל מתבלים עם מלח ופלפל.
אופים במשך כ 15 דקות, עד הסלמון הוא בינוני-נדיר בפנים.
בעדינות פתית את הסלמון ולהוסיף אותו תפוחי אדמה יחד עם בצל ירוק, ביצים, שום, זנגביל, בצל, תמרי ושמן שומשום.
מערבבים היטב, ואז לקפל בפירורי הלחם. מתבלים במלח. טופס תערובת תפוחי אדמה לארבעה עשר 1/2 כוס קציצות.
במחבת nonstick גדולה, חום 1/4 אינץ ' של זעפרן או שמן חמניות עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את עוגות תפוחי האדמה על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 2 דקות לכל צד.
העברה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם עוגות תפוחי אדמה שנותרו, הוספת שמן יותר התאמת החום לפי הצורך.
אופים את עוגות הסלמון במשך כ 15 דקות, עד מחומם דרך.