מתכון זה מספק 40 מנות. עם 72 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם 53 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגות סלמון ותרד יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, פילה סלמון, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לכסות את תפוחי האדמה עם מים. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולתת מגניב. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, במחבת גדולה, חום 2 כפות מים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את התרד בקבוצות; לבשל עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
ניקוז, לסחוט יבש לחתוך גס.
7
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז, jalapeo ושמיר קצוץ ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שים את הסלמון במעבד מזון ודופק כמה פעמים, עד קצוץ. דופק בשמנת עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוסיפים את הסלמון לתפוחי האדמה. מערבבים את התרד והבצל ומתבלים במלח. טופס לתוך 12 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
במחבת nonstick גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חצי מהעוגות ומטגנים על אש גבוהה עד להשחמה קלה על הקרקעית, 1 דקה. להפחית את החום בינוני גבוה לבשל עד השחמה היטב, 2 דקות. להסתובב ולבשל במשך 3 דקות, עד השחמה. חזור עם העוגות הנותרות; להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.