עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini
המתכון של עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, ביצים, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini, עוגיות שוקולד צ'יפס רצחניות של ג' וני Iuzzini + ספר בישול בגידה, ו עוגות סלק שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון עמדות באמצע ולחמם מראש את התנור ל 177°. הכן שתי מחבתות קאפקייקס בגודל סטנדרטי עם כוסות נייר.
ממיסים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל, מחממים במרווחים של 15 שניות וערבוב בין כל אחד מהם. לחלופין, אתה יכול למקם את השוקולד הקצוץ בקערה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד נמס.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
שים את הסוכר, הביצים, ושמן בקערה בינונית (או קערה של מערבל לעמוד) ואת השוט במהירות גבוהה עם הקובץ המצורף whisk עד הביצים חיוורים ומשולשים בערך נפח, על 2 דקות. מקציפים את הווניל, ואז את המרכיבים היבשים ב 2 תוספות, ואז את השוקולד ואת מחית הסלק, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
ממלאים כל כוס 3/4 של הדרך לפסגה, ואופים עד שבוחן ממוקם במרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ -20 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. אפשר להתקרר במגשים לחלוטין לפני הציפוי.