עוגות ספומוני איטלקיות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ דובדבנים, ציפוי שוקולד מוקצף, פודינג מקופסת פיסטוק ותערובת מילוי פאי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות ספומוני איטלקיות (, עוגיות ספומוני איטלקיות, ו קערה אחת ספומוני קאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 18 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הפוך תערובת עוגה כמו מכוונת על תיבת; לחלק את הבלילה באופן שווה לתוך 2 קערות.
להוסיף 3/4 תיבת פודינג לערבב 1 של הקערות; לערבב היטב. לקערה אחרת, מוסיפים מיץ דובדבנים; מערבבים היטב.
מחלקים את הבלילה פיסטוק באופן שווה בין כוסות מאפינס. מחלקים את הבלילה דובדבן באופן שווה מעל הבלילה פיסטוק בכוסות מאפין.
אופים קאפקייקס מגניב לחלוטין כמו בימוי על תיבת.
עוגות פרוסט עם ציפוי. מעל כל אחד עם דובדבן.